Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

Tria entre els Espais del Resort
 • estival-pineda
  Estival Park Hotels
 • estival-park-aptos
  Estival Park Apartaments
 • estival-club
  OASSIUM Hotel ****S Only Adults +18
 • all_hotels
  Tot el Resort
-
Nit
Seleccionar
 • Habitació 1
Habitacions i ocupació

Habitació 1

Habitació 2

Habitació 3

Preguntes freqüents

Li han sorgit dubtes? No us preocupeu! En aquest apartat trobareu totes les respostes a les vostres preguntes. Navegueu per les pestanyes segons el tipus de dubte que necessiteu resoldre, obriu la resposta a la vostra pregunta, i convenci's que amb l'Hotel Estival Park Resort són tot avantatges! Si no aconseguiu trobar la resposta que buscava, estarem encantats d'atendre'l a través del telèfon (+34) 977 35 80 50 , enviant un correu electrònic a reservas@estivalpark.es o bé a través del formulari de contacte de la nostra web oficial.
esborrar filtres

Com puc reservar?

Li proposem fer la seva reserva a través de la nostra web oficial, o bé telefònicament cridant al *resort tel.: (+34) 977 35 80 50 o la central de reserves d'Estival *Group .

Com puc confirmar que heu rebut la meva reserva?

Si ha reservat a través de la nostra pàgina web, en la part superior a l'esquerra trobarà el menú desplegable i aquí l'apartat "Les meves Reserves" on, amb el seu correu electrònic i el localitzador de la seva reserva, podrà confirmar que tot està llest per a la seva estada.

Teniu habitacions adaptades per a persones amb mobilitat reduïda?

Si, l'hotel Estival *Park *Resort compta amb habitacions adaptades.
Si necessita sol·licitar una habitació d'aquestes característiques, pot fer-ho contactant amb el nostre equip, cridant al:
*Tel: (+34) 977 35 80 50
 
A més cal esmentar, que totes les instal·lacions del nostre hotel estan adaptades per a les persones amb mobilitat reduïda. 

Fins a quina edat es consideren nens?

Els nens menors de 2 anys es consideren bebès i no paguen com a hostes, però si compten com a ocupants a l'habitació. 
A partir dels 2 anys i fins als 11, es consideren nens i paguen com a tals.
Des dels 12 anys compten com a adult i paguen el preu complet.
Recordi sempre informar l'edat dels nens en el moment d'efectuar la seva reserva.
 
En cap cas els menors d'edat (fins als 18 anys) podran allotjar-se sense la tutela d'un adult.

Com puc arribar al Resort?

En la secció Localització de la pàgina web del *resort apareix una icona de "Google *Maps". Faci clic sobre la icona per a obrir l'aplicació i marqui la seva localització per a veure la ruta fins a l'hotel. 

Tenen algun lloc habilitat per desar, reparar o netejar bicicletes?

Si, Hotel Estival *Park *Resort compta amb el lloc habilitat per a això i a més de guardar la seva bicicleta, podrà fer tasques de manteniment.

S'admeten mascotes?

Sabem que el seu millor amic és molt important per a vostè, però, per raons d'higiene i seguretat en el nostre *resort, no s'admeten mascotes, amb excepció per als gossos guia i d'assistència, presentant la documentació oficial i acreditativa obligatòria.
Sempre pot recórrer a guarderies de confiança en la seva localitat perquè, durant les seves vacances, la seva mascota es quedi en bones mans.

Com em puc posar en contacte amb el Resort?

En la part inferior de la pàgina web d'hotel trobarà el telèfon directe i el correu electrònic de la recepció. O bé pot accedir a la secció "Contacte", que es troba en la part superior dreta de la web.

Quins documents necessito per fer el check-in en arribar al resort?

A la seva arribada a l'hotel haurà de presentar el seu bo de reserva, ja sigui imprès en paper o en la pantalla d'algun dispositiu mòbil, i la documentació (DNI, Passaport...) de tots els passatgers

Com és l'horari d'entrada (*check-*in) i sortida (*check-out) del *resort?

El *check-*in en el nostre *resort és a partir de les 14.00 h. El *Check-Out haurà de realitzar-se abans de les 11.00 h.
 
Si arriba abans de l'hora de *check-*in, pot deixar les seves maletes en la consigna privada i fer ús de les zones comunes del *resort. Hi ha la possibilitat de fer un *check-*in primerenc, sempre depenent de la disponibilitat i podrà aplicar-se un suplement addicional. Si té necessitats especials, consulti'ns i farem el possible per a ajudar-lo.

L'últim dia, puc deixar l'habitació/l'apartament més tard?

Hi ha la possibilitat d'ampliar l'hora de sortida contractant "Eixida retardada". Aquest servei està subjecte a disponibilitat (consulti amb recepció el dia abans de la sortida) i poden aplicar-se suplements addicionals.

Puc modificar la meva reserva?

Per a modificar una reserva que hagi realitzat en la nostra pàgina web, consulti la secció “Les meves Reserves” o posi's en contacte amb els nostres agents telefonant al +34 977 358 050.     
  
 
Si la reserva l'ha realitzat a través d'una agència de viatges o una altra pàgina web, haurà de contactar amb ells per a sol·licitar qualsevol modificació. 

Puc cancel·lar la meva reserva?

Si a la seva reserva s'aplica la tarifa Flexible, té fins a 24 hores abans de l'arribada per a cancel·lar sense despeses.
Per a cancel·lar una reserva que hagi realitzat en la nostra pàgina web, amb un mínim de 24 hores d'antelació a la data d'arribada, consulti la secció “Les meves Reserves” o posi's en contacte amb els nostres agents cridant al (+34) 977 358 050.
 
Si la reserva l'ha realitzat a través d'una agència de viatges o una altra pàgina web, haurà de contactar amb ells per a gestionar la cancel·lació.

Puc fer una petició especial per a la meva reserva?

Per descomptat! si té alguna preferència quant a les vistes, ubicació de l'habitació dins de l'hotel, distribució dels llits o qualsevol altre tema referent a la seva reserva, haurà de posar-se en contacte directament amb la recepció de l'establiment. Trobarà les dades de contacte en la secció Contacte.
 
Sempre que sigui possible, el nostre equip de recepció farà tot el que sigui a la seva mà perquè la seva estada amb nosaltres sigui el més agradable possible, però no podem garantir les sol·licituds.
 
*Algunes peticions poden comportar despeses addicionals, sempre se l'informarà en el moment de realitzar la sol·licitud.

Com puc reservar un bressol? té algun cost?

El nostre *resort disposa de bressols gratuïts per al seu bebè.
Si necessita reservar un bressol, si us plau, indiqui-ho en observacions de la seva reserva o posi's en contacte directament amb l'hotel per telèfon o email

Hi ha wifi en el *resort?

Sí, en el nostre *resort podrà gaudir de Wifi gratis.

Teniu menjades sense gluten i altres al·lergògens?

Si, els nostres restaurants compten amb la possibilitat de preparar aliments especials per a persones amb al·lèrgies, intoleràncies i altres necessitats especials.
Si us plau, posi's en contacte per telèfon o correu electrònic amb l'hotel uns dies abans de la seva arribada per a informar-los sobre les seves necessitats.
 

Hi ha assecador de pèl en els banys?

Sí, totes les nostres habitacions i apartaments disposen d'assecador per al pèl en el bany.

Tinc una reserva en mitja pensió o pensió completa, les begudes estan incloses?

No, les begudes no estan incloses en la mitja pensió ni en la pensió completa i porten un cost addicional. 
  
 

Hi ha caixa forta a les habitacions?

Sí, disposem de caixa forta a l'habitació.
Aquest servei és de pagament.

Teniu aliments per a bebès en el restaurant?

Si, preparem purés per a bebès.

Hi ha servei de préstec de tovalloles per a la piscina?

Les tovalloles de piscina són gratuïtes, només se sol·licita un dipòsit, que és reemborsable després de la devolució i es permet un canvi diari des de l'endemà de la seva arribada. El preu del canvi és 1 € per tovallola.
Podran retirar les seves tovalloles de piscina al costat de la caseta de socorrisme i en l'horari establert.

Quines són les Taxes Locals?

Impostos inclosos.
Taxa local no inclosa:  Des del 01/10/21 és de 1,32 EUR per persona i nit amb un màxim de 7 nits a partir dels 17 anys. 

  Important: Les taxes turístiques s'alternen depenent de la ubicació de l'establiment i de les seves característiques. El pagament de la taxa turística a Catalunya es fa per persona i unitat d'estada (dia o fracció). Es van establir un màxim de set unitats d'estada per persona, durant un període continuat en el mateix habitatge. És a dir, si una persona s'allotja durant 15 nits en un mateix allotjament; només haurà de pagar set nits (set unitats d'estada).

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X