Menu

Reserves

Reserva ara

RESERVA AL MILLOR PREU

Tria entre els Espais del Resort
 • estival-pineda
  Estival Park Hotels
 • estival-park-aptos
  Estival Park Apartaments
 • estival-club
  OASSIUM Hotel ****S Only Adults +18
 • all_hotels
  Tot el Resort
-
Nit
Seleccionar
 • Habitació 1
Habitacions i ocupació

Habitació 1

Habitació 2

Habitació 3

LA PINEDA, COSTA DAURADA

Entre el mar Mediterrani, el sol daurat i les pinedes verdes hi ha la Platja de la Pineda, al municipi de Vila-seca, un entorn privilegiat que convida a viure un ambient festiu, dinàmic i jovial.

A la Platja de la Pineda s’hi poden practicar diferents activitats esportives, relacionades majoritàriament amb l'aigua. Però també als voltants, d’on en destaca el parc aquàtic de La Pineda. Aquí podràs gaudir d'una extensa oferta d'atraccions aquàtiques.

Sense oblidar-nos de Port Aventura, a menys de 3 km del centre urbà, que s’ha consolidat com un dels parcs temàtics més visitats a Europa i on hi podràs viure un fantàstic viatge d'aventures per a tota la família a través dels cinc mons que conformen el Parc: l'encantadora MEDITERRÀNIA, l'exòtica POLYNÈSIA, la XINA mil·lenària, l'alegre MÈXIC i el llunyà FAR WEST. I a la nit, gaudeix de la important oferta d'oci que transforma la població en un gran ventall de llums de colors i de música de tots els estils. Hi trobaràs nombrosos pubs i discoteques que animaran la nit fins ben entrada la matinada.

Enllaços d'interès:

La Pineda Platja
Port Aventura
Aquopolis
Pacha Platja la Pineda

Llegir més

Reserves

Reserva ara

MILLOR PREU ONLINE

Nombre de nits: X