Entorn


Montserrat

Catalunya

Catalunya és sinònim d'història i tradició, compta amb un ric i extens patrimoni cultural que es manifesta en multitud de varietats artístiques que han anat sorgint al llarg de les seves diferents èpoques.

Geogràficament, Catalunya disposa d'una rica diversitat de paisatges, des de les extenses platges sorrenques passant per boscos frondosos sense oblidar les valls Pirinenques encoberts de muntanyes nevades tot això formant un País de micro-climes.

Quant a la seva gastronomia, la cuina mediterrània es manifesta amb la combinació dels més frescos productes que el mar ens ofereix, i la varietat de productes que es cullen en el camp.

Link's de interés:


Costa Daurada

Costa Daurada

I dintre d'aquest paradís geogràfic, trobem la Costa Daurada, un dels paisatges costaners més significatius i bells de la costa mediterrània, on predominen platges llargues i de poca profunditat, sense accidents orogràfics, de sorra blanca i fina, tot això barrejat amb antigues poblacions de pescadors que han sabut conservar les seves tradicions marineres dintre dels entorns més turístics..

D'altra banda, destaquem la zona del delta de l'Ebre, parc natural que ofereix un paisatge excepcional, un espai natural de gran bellesa i de gran interès que constitueix l'hàbitat aquàtic més important del Mediterrani.

La Comarca de Tarragona disposa d'una rica oferta turística on predominen les ciutats més costaneres, les quals disposen en la seva majoria de port esportiu i de pesca.

Link's de interés:


La Pineda

La Pineda

Entre el mar Mediterrani, el daurat sol i les pinedes verdes es distingeix la Platja de la Pineda, part costanera del municipi de Vila-seca , on l'entorn convida a viure un ambient festiu, dinàmic i jovial.

La proximitat a la ciutat de Tarragona, així com als diferents espais d'oci i diversió, fan de La Pineda un racó ideal per passar les millors vacances.

En la Platja de la Pineda, poden practicar-se diferents activitats esportives relacionades, en la seva majoria, amb l'aigua, així com en els seus voltants, on destaquen el parc aquàtic de La Pineda, en el què s'ofereix una extensa oferta d'atraccions aquàtiques.

Sense oblidar-nos de l’ "Universal's Port Aventura", a menys de 3 Km del centre urbà, sent un dels parcs temàtics més visitats d’Europa on podreu viure un fantàstic viatge d'aventures per a tota la família a través dels 5 móns que conformen el Parc: l'encantadora MEDITERRÀNIA, l'exòtica POLYNESIA, la XINA mil·lenària, l'alegre MÈXIC i el llunyà FAR WEST.

I durant la nit trobarà una important oferta d'oci, transformant-se la població en un gran ventall de llums de colors i de música de tots els estils que, en nombrosos pubs i discoteques, ens animen fins a bé entrada la matinada.

Link's de interés:


Anfiteatro romano, Tarragona

Tarragona

Tarragona, l'antiga "Tarraco" va representar un paper importantíssim en el "Mediterrani", i és gràcies a aquest llegat arqueològic que "Tarragona" va aconseguir ser proclamada per la "UNESCO" "Patrimoni de la Humanitat" el 30 de novembre del 2000.

Dos mil cinc-cents anys d'història,de superposició de cultures i d'una continuada vida urbana han fet de Tarragona una ciutat amb un riquíssim llegat patrimonial.

La petjada històric-cultural més important que hi ha a Tarragona és la que va deixar l'Imperi Romà. Cal tenir en compte que Tarraco, l'actual Tarragona, va ser durant segles la capital administrativa de la província romana anomenada Tarragonina.

És per això que tant en la capital com en tota la província de Tarragona trobarem restes arquitectòniques i artístiques de l'època romana com ara restes del Fòrum, del Pretori, del Circ i de l'Amfiteatre,, o el mateix Museu Arqueològic de Tarragona, amb passadissos subterranis que recorren part del nucli històric de la ciutat.

Link's de interés:


Sagrada Familia Maremagnum

Barcelona

Barcelona, capital de Catalunya, és una de les ciutats mes importants del sud d'Europa on es van celebrar els Jocs Olímpics el 1992. Fundada en l’època romana, conserva un extraordinari patrimoni monumental, especialment d'art Gòtic, Avantguardista, i com no, Modernista sent el seu major exponent Antoni Gaudí.

Aquesta important oferta cultural es reflecteix en les noves infrastructures com el Museu d’Art Contemporani, l'Auditori, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Gran Teatre del Liceu, sense oblidar-nos dels reconeguts Museu Picasso, la Fundació Miró i la Fundació Thyssen.

Barcelona, a més, és una ciutat càlida i lluminosa que obre les portes als seus visitants perquè gaudeixin de la seva cultura mediterrània, la seva completíssima oferta comercial, la seva apetitosa gastronomia, i una infinitat de propostes lúdiques i culturals, per a les quals li faltaran hores.

Tot això, junt amb el caràcter acollidor i hospitalari de les seves gents, li permetran viure l'alegria d'una ciutat que s'ha convertit en destinació turística els últims anys.

La seva important oferta lúdica de cara al mar: el Port Olímpic, el Maremàgnum, el cinema lmax i L'Aquàrium, li ofereixen diversió des del matí fins a altes hores de la nit.

Link's de interés: