Avís legal

Protecció de dades de caràcter personal

Consulti aquí tota la informació referent a la política de privacitat de ESTIVAL GESTIÓ, S.L, responsable del tractament de dades del grup d'empreses que integren ESTIVAL GROUP.

Pàgines web i serveis de tercers

Les pàgines web, els productes, les aplicacions i els serveis de Estival Group poden contenir enllaços a pàgines web, productes i serveis d'empreses del grup. Els nostres productes i serveis també poden utilitzar o oferir productes o serveis de tercers. La recollida de dades per part de tercers, incloent de dades sobre localitzacions o dades de contacte, es regirà per les seves respectives polítiques de privacitat. Et recomanem consultar les polítiques de privacitat d'aquests tercers.

Galetes i altres tecnologies

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, emmagatzemar informació dels usuaris i analitzar la navegació dels usuaris. Podeu obtenir més informació a política de cookies.

Xarxes Socials

Estival Group està present en diversos programes associats al concepte de xarxes socials per generar un feedback amb el client i així mantenir uns llaços d'amistat, confiança i comunicació, molt associats a l'activitat pròpia de Estival Group.

Les xarxes socials s'entenen com un mecanisme desenfadat i informal de comunicació ja sigui amb els clients o amb qualsevol persona o entitat interessada en la nostra informació.

Les "publicacions" en les xarxes socials poden realitzar-la personal propi o subcontractat per a tal efecte ja sigui de forma reiterada o esporàdica.

A aquests efectes, Estival Group publica notícies, comentaris, fotos, vídeos, localitzacions, esdeveniments, opinions en xats, etc. En cadascuna de les xarxes socials. Estival Group, no es fa responsable de l'exactitud de les dades publicades en aquests mitjans i en cap cas, el que s'exposa pot associar-se a un compromís ni contracte.

Cada xarxa social disposa de la seva política de privacitat i condicions d'ús pel que tant els nostres clients o seguidors com Estival Group se supediten a elles, eliminant així qualsevol tipus de responsabilitat per part de Estival Group en el tractament de dades de caràcter personal.

Estival Group podrà utilitzar les bases de dades de caràcter personal que custodia mitjançant les xarxes socials per generar comunicats, notícies, invitacions, etc. El que en cap cas suposa una cessió de dades, simplement, és la utilització d'un mecanisme o plataforma de gestió de dades sense que siguin cedits, lliurats o qualsevol concepte assimilable a una pèrdua del control de propietat per part de Estival Group.

Basant-se invitacions enviades per Estival Group als nostres clients per participar en les xarxes socials, aquests són lliures d'exercir dit exercici, d'acord amb les polítiques específiques de cada entorn social.

No tots els comptes sota la denominació "Estival Park" o similars pertanyen a Estival Group, de manera que només seran oficials, aquelles que es vinculin directament des de la pàgina web allotjada sota domini propi: https://www.estivalpark.es

Serveis de localització

Estival Group no ofereix serveis de localització, de manera que no emmagatzema dades de caràcter personal basats en la localització del client.

Webcam

Estival Park disposa d'una webcam exterior dirigint la seva imatge a l'horitzó sense que pugui aparèixer cap persona física. Aquesta càmera no genera cap fitxer i aquestes imatges no són gravades en cap suport físic. No obstant això, estan connectades en línia a Internet, de manera que qualsevol persona pot gravar fàcilment aquestes imatges de l'horitzó.

L'ancoratge de la Webcam, ha estat realitzat per professionals acreditats en la instal·lació i manteniment d'aquestes càmeres, dels quals, s'han pres les mesures oportunes perquè l'enfocament sigui sempre homogeni. En el cas que aquesta cambra per raons fortuïtes o alienes a Estival Park adquirís un enfocament diferent pel qual pogués identificar-se qualsevol persona, Estival Park declina totalment la responsabilitat que pugui sorgir. No obstant això, Estival Park disposa de protocols per garantir que, de forma raonable aquesta càmera no perd la seva inicial enfocament.

 

Establiment inscrit en el Registre de Turisme de Catalunya

  • H. ESTIVAL PARK  HT000669

 

Desenvolupament i manteniment d'aquest website:

Área Digital
www.areadigital.net
info@areadigital.net
Muntaner, 305 3º 1ª
08021 Barcelona (Spain)
Tel: +34 93 201 36 36
Fax: +34 93 209 80 81

Web finalitzada l'any 2014
Tots els drets reservats.
Última actualització: 04 de juny de 2018.